Ismét elmúltak az ünnepek...

Évente csak egyszer csodálhatjuk meg az örökzöldet, a tisztaságra emlékeztetõ fehéret, a gyertyák fényét, egyszer hallhatjuk a csengettyû hangját, érezhetjük a mézeskalács és a fenyõ illatát. Csak egyszer készülhetünk erre az ünnepre.

Iskolánk is lelkesen várta a karácsonyt. Heteken keresztül készültek az osztályok a változatos mûsorokkal. A szünet elõtti csütörtökön este a Pest Megyei Mûvelõdési Központ színháztermében gyûltek össze a kicsik és a nagyok.

A mûsort a Mûvészeti Mûhely tagjai nyitották meg. Elõször a táncosok léptek fel egy vidám kis meglepetéssel, melyet Napholcz Viktor tanított be, majd Tóth Rita megbízott igazgatónõ köszöntõje után, Póka Éva mûvésznõ tanítványai következtek egy rövid színdarabbal.

Lévai Bianka, Lõrincz Sophia és Véber Zsuzsanna (7. osztály) vezetésével az elsõs és másodikos lányok a Diótörõbõl adtak elõ részletet, melyet Kozma Villõ (2.osztály) verse követett.

Két tanítási nyelvû iskolaként az angol nyelvû mûsor sem maradhatott el, melyet az 5. és a 7. osztály adott elõ. Charles Dickens Karácsonyi ének címû alkotását feldolgozták fel. Majd újra egy vidám tánc következett Lévai Bianka és Véber Zsuzsanna valamint a 4. osztályos lányok elõadásában. A mûsort végül az 1. és a 3. osztály betlehemes mûsora zárta, mellyel a magyar hagyományokat elevenítették fel.

A mûsor után állófogadás várta a vendégeket, melyen a Szülõi Szervezet vendégül látta a mûsor szereplõit, diákokat, hozzátartozókat és a tanárokat - minden kedves vendégünket. A fogadás során a vendégek megtekinthették a gyerekek munkáit is egy kiállítás keretén belül.

Az idén is színvonalas mûsorral, jó hangulatban zártuk az Óévet. Sikerekben gazdag, boldog újesztendõt kívánunk mindenkinek!

Sallainé Rigó Erika

Fotóalbum

  © 2008 AGY Tanoda | Impresszum | Adatvédelem Easyweb
 
A honlapon szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
A hatályos dokumentumok, információk az iskola titkárságán érhetők el.